Metabond vásárlás - Sajben Autószervíz

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Metabond vásárlás

METABOND

Vendégkód: 36NNIL

Tisztelt Látogató!


A Metabond termékek vásárlására több lehetőség is adódik:

1. A termékek teljes palettája megtalálható műhelyemben, ill. a hiányzó tételeket rövid határidőn belül beszerzem, és olajcsere alkalmával szakszerűen alkalmazom az Ön autójában. Ez bizonyos termékeknél nem csak egyszerű beöntést jelent, hisz pl. az Eco termékeket fel kell melegíteni, és üzemmeleg motorolajhoz kell adagolni, majd 10-15 percig járatni, GT termék esetén a váltóolajból le kell szívni a kívánt mennyiséget, majd alulról betölteni az adalékot.

2. Megvásárolható a Metabond Magyarország webáruházán keresztül is. Ehhez adom az alábbi tájékoztatót:

  • Látogassunk el a "www.metabond.hu" weboldalra, ahol válasszuk ki a "Főoldal" menűpontot. Ezen az oldalon a jobb felső sarokban nyomjuk meg a "Vendég" gombot. (1.kép)


  • A következőkben írjuk be a "Ön neve", és a "Vendégkód" üres mezőkbe a saját nevét és a vendégkódot a bal oldalon. (2.kép)

    Az Ön neve: az a valós név, melyre vásárolni szeretne
   
A vendégkód a következő: 36NNIL
   Ezt követően nyomja meg a "Bejelentkezés" gombot. (3.kép)

Visszajutunk a "Főoldalra", de immár bejelentkezve. Itt válasszuk ki a felső sorban a "Termékek" menűpontot, és eljutunk a termékkategóriákig. (4.kép)

A 8 termékcsoportból válasszuk ki azt, ami érdekel minket (bal gombbal kattintsunk rá), és eljutunk még egy 4-es termékcsoportig. (5.kép) Itt megint válasszuk ki a termékcsoportot, majd eljutunk az egyes termékekhez. (6.kép) Itt szintén válasszuk ki a konkrét terméket, majd kattintsunk rá.

A következő oldalon már látjuk a terméket, annak jellemzőit, és az árát is. (7.kép) Itt a "Kosárba rakom" gombra kattintva eljutunk a "Kosár" oldalra (8.kép), ahol módosíthatunk a mennyiségen, kiválaszthatjuk a szállítás módját, és a fizetési módot is. Ha módosítottunk valamit az oldalon, akkor nyomjuk meg a "Frissítés" gombot, ha tovább szeretnénk vásárolni, nyomjuk meg a "Vásárlás folytatása" gombot. Ha befejeztük a vásárlást, nyomjuk meg a "PÉNZTÁR" gombot

A következő oldalon adjuk meg az adatainkat, a szállítási cimünket. A lap alján pipáljuk ki a "Elfogadom a szerződési feltételeket" jelölő négyzetet, miután elolvastuk! Ezt követően a "Megrendelés" gombra kattintva véglegesíthetjük a rendelésünket. (9.kép)

Ezzel az egyszerű módszerrel házhozszállítva megkapja az adott Metabond terméket közvetlenül a Metabond Magyarország Kft-től. Az így vásárolt termék nem minősül hozott anyagnak, így szervízemben jár a meghírdetet kedvezmény. Kedvezmények lásd: "Akciók" menűpont alatt.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz