Metabond H Plus - Sajben Autószervíz

Tartalomhoz ugrás

Metabond H Plus

METABOND

Metabond H plus

A Metabond H Plus hidraulikus berendezésekhez speciálisan kifejlesztett kopásgátló fémfelület-nemesítő, kiváló súrlódáscsökkentő és rendkívüli kenésjavító hatással. Az előírt minőségű kenőolajhoz keverve alkalmas új, újszerű és kopott hidraulika-berendezések kezelésére is. Rövid idő elteltével látványos eredményeket produkál.

Az újgenerációs Metabond H Plus nyomás alatt a fémekkel kémiai reakcióba lépve azok saját anyagát nemesíti fel. Az így kialakult rendkívül kemény és nagyon sima felület ellenáll a súrlódásból adódó sérüléseknek, károsodásoknak akár extrém terhelés esetén is. A kimagaslóan lecsökkenő súrlódás és a kopás minimalizálása által a gépek élettartama jelentősen megnő, az üzemeltetésük pedig - nagyobb hatásfok mellett - kevesebb energiát igényel. Használatával az üzemi hőmérséklet, rázkódások valamint a zajszint is számottevően csökken.
Az ismert fémfelület-nemesítő tulajdonságokon kívül a Metabond H Plus olyan rendkívüli kenéselősegítő összetevőkkel is rendelkezik, amelyeket speciálisan hidraulikus rendszerekhez fejlesztettek ki. Továbbá a kopott, szimmeringes hidraulika rendszereknél csökken az olajfogyasztás, a szimmeringek újra rugalmasabbá, jobban illeszkedővé válnak. Új berendezésben folyamatosan használva garantálja az élettartam megháromszorozódását.
Az olajhidraulikus rendszerekben a Metabond H Plus alkalmazásával magasabb rendszerbeli nyomásokat enged meg "rázkódás" nélkül. A könnyebb működés és a súrlódás csökkenése leggyakrabban az üzemi költség-megtakarításokban és megnövekedett termelésben jelentkezik a kisebb energiaigények, kevesebb karbantartási és leállási idő mellett.
Megfelelő felhasználás mellett a gépekben garantáltan semmilyen előnytelen elváltozás nem történhet.
Felhasználási területe:
A Metabond H Plus olyan mozgó hidraulikus berendezésekhez és folyamatosan működő gépekhez előnyös, ahol magas a sebesség, a terhelés és a hőmérséklet. Használata javasolt még olyan gépi szerszámoknál, hidraulikus rendszereknél, befecskendező gépeknél, döngölőknél, ahol forgólapátos vagy dugattyús szivattyút használnak. Rendkívül hatékony a robottechnika területén.
Használata:
Használata nem igényel szakértelmet és szerszámot, egyszerűen 3-6%-os arányban az ásványi, vagy szintetikus bázisú hidraulikaolajhoz öntjük.  Használata feltételezi az előírt minőségű olaj alkalmazását! Használat előtt felrázandó!
Figyelmeztetés:
Speciális, különleges hidraulikaolajok estén végezzünk keverési próbát!
Szavatossági idő: Felbontás nélkül korlátlan ideig eltartható. Felbontás után a szavatosság 2 év.
Származás: EU
Kiszerelés: 250 ml, 5 liter

Vissza a tartalomhoz