Metabond Pro - Sajben Autószervíz

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Metabond Pro

METABOND
 
A Metabond PRO kiválóan alkalmas normál állapotú 1990-es évek után fejlesztett, Start/Stop rendszerrel nem rendelkező autó motorjának kezelésére, a gyári előírásnak megfelelő viszkozitású 5W20-30-40-50 esetleg 10W40-50-60 motorolajhoz keverve. A termék nano méretű kerámiát tartalmaz.
Mi a különbség a Metabond ECO és PRO olajadalékok között?
A Metabond PRO nagyobb sebességet tesz lehetővé és hosszútávon megvalósítja a gondtalan, sportosabb autózás élményét.

A Metabond PRO az észter bázisnak köszönhetően magasabb koncentrációban tartalmaz adalékokat és fémfelület-nemesítőt a Metabond ECO-hoz képest. Így fokozottabb igénybevételt, teljesítményt, gyorsulást és még halkabb és alacsonyabb hőmérsékletű üzemelést tesz lehetővé, mint a hasonló Metabond ECO termék használata.
A ma legkorszerűbb hamumentes fémfelület-nemesítőhöz hozzáadott nanotechnológiás kerámia különösen alacsony súrlódási tulajdonságai és a legkorszerűbb kenés-elősegítő összetevők miatt a Metabond PRO biztonsági kenést nyújt. Ez megkönnyíti a motor belső működését és az alkatrészek mozgását, ami a motor teljesítményének növekedésével és üzemanyag-megtakarítással jár. Új motorban folyamatosan használva a berendezés élettartamát megháromszorozza.
Mivel a Metabond PRO fémfelület-nemesítője az egymáson súrlódó fémekbe épül be és azok saját anyagát nemesíti fel, kiküszöböli a hidegindítási nehézségeket és védőhatást biztosít rövid idejű részleges olajhiány, vagy az olajnyomás teljes elvesztése esetén is.
A Metabonddal kezelt olaj a kenőképességét később veszíti el, ezáltal az olajcsere intervalluma megnő, így mérséklődik a környezeti terhelés is.
Felhasználási területe:
Start/Stop rendszerrel nem rendelkező személygépjárművek és kishaszongépjárművek új, újszerű és használt benzin-, dízel- és gázüzemű motorjaiban használható.

Keverhető minden ásványi, rész vagy teljesen szintetikus, akár észter bázisú személygépjármű 5W20-30-40-50 esetleg 10W40-50-60 viszkozitású motorolajjal.
Használata:
Egyszerűen a flakon tartalmát meleg radiátoron vagy meleg vízbe állítva felmelegítjük önthető állagúra, jól felrázzuk és 1 flakon (250 ml) mennyiséget a motorba (4-8 liter olajtöltet) a friss, üzemmeleg motorolajhoz öntjük, majd a motort néhány percig járatjuk. A kezelést minden olajcserénél megismételjük. Használata feltételezi az előírt minőségű és viszkozitású motorolaj alkalmazását!
Szavatossági idő:
 Felbontás nélkül korlátlan ideig eltartható. Felbontás után a szavatosság 2 év.
Származás:
 
EU
Kiszerelés:
 
250 ml
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz