Metabond 4T - Sajben Autószervíz

Tartalomhoz ugrás

Metabond 4T

METABOND

A Metabond 4T

Metabond 4T újgenerációs fejlesztés, a motorkerékpárok négyütemű motorjainak legkorszerűbb fémfelület-nemesítője, kiemelkedő súrlódáscsökkentő és rendkívüli kenésjavító hatással. Ajánlott új, újszerű és kopott négyütemű motorkerékpárok és kerti kisgépek nagy hőterhelésű, benzinüzemű motorjaiba az előírt minőségű kenőolajhoz keverve.

A legtöbb gépjármű esetében az üzemanyag által létrehozott energia 25%-a súrlódás által vész el. Ezt a súrlódási veszteséget a Metabond 4T 60%-kal csökkenti.
Az újgenerációs Metabond 4T a fémfelület-nemesítő hatása mellett a legkorszerűbb hamumentes kenésjavító összetevőkkel egészíti ki az alkalmazott motorolajat. Hatására nagymértékben mérséklődik az esetleges olajfogyasztás, megnő a kompresszió és a motorteljesítmény, a súrlódási veszteséget a Metabond 4T 60%-kal csökkenti.
A Metabond elsődleges hatása a kémiai fémfelület-nemesítés, melynek következtében a termék ideális feltételeket biztosít az olajfilm számára, így jelentősen megnöveli a berendezés élettartamát. A ma legkorszerűbb, hamumentes fémfelület-nemesítőhöz hozzáadott legmodernebb kenés-elősegítő összetevők miatt a Metabond 4T biztonsági kenést nyújt. Ez megkönnyíti a motor belső működését és az alkatrészek mozgását, ami a motor teljesítményének növekedésével és üzemanyag-megtakarítással jár.  Új berendezésben folyamatosan használva garantálja az élettartam megháromszorozódását.
A Metabond 4T nyomás alatt a fémekkel kémiai reakcióba lépve azok saját anyagát nemesíti fel. Az így kialakult mikron vastagságú rendkívül kemény védőréteg ellenáll a súrlódásból adódó sérüléseknek, károsodásoknak, akár extrém terhelés esetén is, továbbá ideális feltételeket biztosít a kenőolajok számára. Kiküszöböli a hidegindítási nehézségeket és bizonyos ideig védőhatást biztosít részleges olajhiány vagy az olajnyomás teljes elvesztése esetén is. A nagymértékben lecsökkenő súrlódás által az üzemi hőmérséklet, valamint a zajszint is azonnal észrevehetően mérséklődik.
Keverhető szintetikus és ásványi bázisú kenőolajjal. A Metabond 4T-vel kezelt olaj a kenőképességét később veszíti el, ezáltal az olajcsere intervalluma megnő, így mérséklődik a környezeti terhelés is.
Megfelelő felhasználás mellett a motorkerékpárok és kerti kisgépek négyütemű motorjaiban garantáltan semmilyen előnytelen elváltozás nem történhet.
Felhasználási területe:
Kizárólag motorkerékpárok és kerti kisgépek új, újszerű és kopott négyütemű benzinüzemű motorjaiban használható, mivel 4T motorolaj specifikus összetevőket tartalmaz.
Használata:
Nem igényel szakértelmet és szerszámot, 5%-ban a friss motorolajhoz öntjük. Nem egyszeri kezelést alkalmazunk, hanem lehetőleg minden olajcserénél 5%-os arányban pótoljuk.
Szavatossági idő: Felbontás nélkül korlátlan ideig eltartható. Felbontás után a szavatosság 2 év.
Származás: EU
Kiszerelés: 250 ml

Vissza a tartalomhoz